Flyer dé Vastgoed Experts

Weer een nieuwe woning verkocht door dé Vastgoed Experts!

Om in de buurt kenbaar te maken dat er een woning is verkocht wordt er promotie gemaakt door middel van deze nieuw ontworpen flyer.

Najaarsbrochure Bakker Amerlaan

Sint- en kerstproducten in een aantrekkelijke folder presenteren. Strak, duidelijk met een ambachtelijk, authentiek karakter aansluitend bij de periode van het jaar (sint), kerst en oud en nieuw. Een nieuwe vormgeving voor de jaarlijkse najaarsbrochure.

Met deze omschrijving zijn wij gaan ontwerpen en kwam deze ambachtelijke en toch ook authentieke brochure tot stand.

Expeditie Lansingerland

Expeditie Lansingerland vond plaats op 12 t/m 14 september 2017. De eerstejaars leerlingen van de middelbare scholen binnen Lansingerland ontdekken tijdens deze dagen verschillende sport- en cultuuractiviteiten. De activiteiten vinden plaats op drie verschillende activiteitenlocaties in Lansingerland.

Voor dit sportieve en culturele project werd ons gevraagd om een poster, spelkaarten, voucherboeken, vlaggen en kleding te ontwerpen en realiseren.

Gemeente Lansingerland

Hoe beleef jij Lansingerland? Welk beeld roept (de naam van) onze gemeente op? Leef je uit en maak er een schilderij, foto, film, 3d-print, beeld, gedicht of een ander kunstwerk van. Misschien verdient jouw werk een plek in de expositie ‘Lansingerland door jouw ogen’.

Een vrije opdracht waarvoor de gemeente Lansingerland in samenwerking met de kunstorganisatie Kunsttoer een uitspringende flyer zochten.

Gouweloos Techniek

Een wens op technisch gebied? Grote kans dat Gouweloos u kan helpen!

Gouweloos Techniek gaat voor een nieuwerwetse uitstraling. Dit betekend een nieuwe bedrijfsnaam, met nieuw beeldmerk. Na 95 jaar dezelfde uitstraling doorgevoerd te hebben, mochten wij meewerken aan de nieuwe huisstijl. Wij realiseerde het nieuwe logo met website.

Bekijk hier de website van Gouweloos

Tupperware

Tupperware is het merk om het dagelijks leven makkelijker te maken. Oplossingen om voedingswaren te bewaren, maar ook keukengerei en pannen behoort tot het assortiment.

Tupperware Uittenbogaard opent twee nieuwe panden. In Nieuwegein en Ridderkerk. Hiervoor is er een beeldmerk gecreëerd, passend bij de ramen. Ook zorgde wij dat de raamsticker werden gepakt. Een totaaloplossing noemen wij dat.

DB Makelaars

Een makelaar met een vernieuwde aanpak. Een persoonlijke en betrokken makelaar die jouw huis centraal zet.

Voor DB Makelaar ontwikkelen wij regelmatig flyer acties waarmee steeds weer naamsbekendheid en nieuwe klanten gecreëerd worden. Deze keer hebben ze een warme zomeractie.Dé Rotterdamse Koerier

Dé Rotterdamse Koerier brengt pakketten zorgvuldig en snel.

Hoe kunnen jullie zorgen dat mijn auto opvalt? Mijn auto moet vanuit de verte al herkenbaar zijn. Niet te veel poespas, maar wel origineel. Dat was de opdrachtbeschrijving.

Hiermee gaan wij graag aan de slag. Het resultaat, een autowrap die past binnen de huisstijl en kernwaardes van het bedrijf. Op veel veilige kilometers!

Huisstijl JEFF

Jeff is actief in timmerwerk, onderhoud en verbouw. Hij laat de realisatie zien van echt ambacht.

Er ontbrak een logo met bijbehorende huisstijl. Het logo moest perfectie, vakmanschap en moderniteit uitstralen. Zoals zijn projecten.

Voor deze vakman mochten wij de complete huisstijl ontwikkelen. Op de afbeelding zie je het logo op de achterkant van een glanslaminaat afgewerkt visitekaartje.

Bella Beautysalon

Bella Beautysalon is ruim 15 jaar werkzaam als huidspecialiste en trainer, gericht op huidverbetering voor zowel de blanke als donkere huid.

Het was tijd voor speciale vrijdag aanbieding. 'Friday Specials' worden geïntroduceerd. Hiervoor is een flyer verspreid in het werkgebied van de salon: Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en Delfgauw.


OSHS

Ervaar het karakter uit Hillegersberg-Schiebroek. Netwerken in een wijnbar met ondernemers uit de buurt.

Reclamebureau lv design heeft gezorgd voor het restylen van het oude logo naar deze tijd en het creëren van een moderne website voor Ondernemers Sociëteit Hillegersberg-Schiebroek.

Bekijk de website van OSHS

Gouweloos Techniek

Gouweloos Techniek gaat voor een nieuwerwetse uitstraling. Na 95 jaar is het tijd voor een nieuwe bedrijfsnaam, nieuw logo, nieuwe website en de creatie van afbeeldingen voor social media profielen.

De website straalt nostalgie uit in een moderne jas. Duidelijk naar voren komt wie zij zijn, wat ze doen en waar ze werken.

Bekijk Gouweloos Techniek

Zino's Custom Seats

Zino heeft als passie, het (mooier) maken/repareren van duurzame of authentieke producten. Dit verfijnen met bijzondere kwaliteiten en scherpe prijzen.

Vanaf de start van Zino's Custom Seats mogen wij grafische uitingen ontwikkelen. Dit maal creëerde wij deze stoere flyer.
Zijn passie voor leer en creativiteit komen terug in dit ontwerp. De beelden vormen de basis van deze flyer. In één oogopslag is duidelijk waarvoor je hier moet zijn.

JOAN coacht je

Het ontwikkelen van een identiteit voor JOAN coacht je met als speerpunt, het duidelijk maken van de professionele en persoonlijke werkwijze van Joan. Ze toont empathie en heeft een luisterend oor. Een aansprekende website voor mannen en vrouwen.

Met deze basis is de website evenals de ontwikkeling van de complete huisstijl en logo tot stand gekomen.

Bekijk JOAN coacht je

Appletree Makelaardij

De verkoop van je woning van start tot eind geregeld. Een makelaar met unieke aanpak.

Het persoonlijke karakter komt terug in de gehele huisstijl. De getekende appel is een verwijzing naar een appelboom. De blaadjes zorgen voor het speelse effect die de eigenaresse Saskia wenste. Een professionele sfeer die toch speels overkomt dat waren kernwoorden voor deze vrolijke opdracht.


dé Vastgoed Experts

Het vorige makelaarsbord voldeed niet aan hun wensen. Zichtbaarheid en herkenning ontbraken. De vraag voor ons was dan ook, ontwerp een bord waarmee wij herkenning op kunnen bouwen. Ook vanaf een afstand.

Het resultaat mag er ook wezen. Het past precies bij wie de Vastgoed Experts zijn. Transparant en betrokken!