Wie is lv design

Het creatieve dynamische reclamebureau dat bedrijven laat uitblinken. Samen verwoorden we door strategische en creatieve oplossingen de visuele weergave van jouw onderneming.

Dagelijks gaan wij met veel plezier aan de slag met de meest uiteenlopende opdrachten. Veelzijdig door onze uiteenlopende diensten, van logo tot website, een brochure tot autowrap. Een heldere communicatie met veel persoonlijke aandacht. De ambitie om ontwerpen naar een hoger niveau te tillen. Onze lef en creativiteit zorgen voor doeltreffende ontwerpen. Daarnaast geven wij eerlijk advies.

Maak kennis; wie ben je en wat zijn je wensen? Startend met een kop koffie of thee horen wij graag meer over de uitdaging die je voor ons heb. Met onze opgebouwde ervaring en passie laten wij het concept en design perfect combineren met de marketingstrategie. Kom net dat stapje hoger. Jou merk sterk in de markt, zowel online als offline!

Creatieve denkers stellen zich voor

Rémon de Laak

Kim de Vaal

Voor wie wij werken?

Bestaande en startende ondernemingen.


Bestaande onderneming? Je weet al wie de doelgroep is maar twijfelt of je deze doelgroep volledig bereikt? Een nieuwe doelgroep aanspreken? De huidige huisstijl vernieuwen? Wij gaan graag de uitdaging aan om de huidige huisstijl te vernieuwen aan de hand van deze nieuwe visie. Samen bouwen we aan de realisatie voor het behalen van nieuwe doelstellingen. Daarnaast bekijken wij de mogelijkheden voor het inzetten van Social Media en SEO.

Nieuwe onderneming? In deze opstartfase staat je veel te verwachten. Ook wij zullen veel van je vragen. Onze vragen zijn persoonlijk; wie ben je, waar sta je voor en welke doelgroep wil je raken. Waarom wij dit willen weten? De visuele weergave, de huisstijl, moet passen bij het verhaal waarvoor jij staat. Wil je dat wij gaan starten met jouw huisstijl? Neem dan contact op!